Persmededeling Zaak RW

In het onderzoek naar de dood van Dean Verberckmoes wordt mevr. R.W. bijgestaan door mr. Bart De Decker van Frontline Advocaten.

Namens cliënte werd gisteren volgende mededeling verspreid gelet op de tendentieuze berichtgeving omtrent haar persoon:

“Mijn cliënte werd deze namiddag voorgeleid bij de Onderzoeksrechter te Dendermonde, welke besloot haar in verdenking te stellen en voorlopig aan te houden gelet op het lopende onderzoek rond de dood van Dean Verberckmoes.

Niettegenstaande mijn cliënte ten volle beseft dat het onderzoek naar de dood van Dean niemand onberoerd laat, betreurt zij de sensatievorming die intussen door diverse media over haar werd verspreid.

Uit respect voor Dean en de nabestaanden, alsook met oog op het bewaren van de sereniteit van het onderzoek, zal mijn cliënte hierover géén verdere verklaringen afleggen en de door het Openbaar Ministerie ingelaste persstop respecteren.

Cliënte wenst te benadrukken dat zij haar volledige medewerking zal blijven verlenen aan het onderzoek en stelt haar vertrouwen in de lopende rechtsgang. Zij hoopt dat ze voor het verdere verloop van het onderzoek dan ook kan rekenen op objectieve berichtgeving met respect voor de fundamentele principes die aan de basis liggen van onze rechtstaat."

Andere artikelen